Annoksen nimi tulee siitä, että Brändöstä saapuneesta kirjolohesta käytetään Mamissa kaikki. Yrittäjien tarinat nivoutuvat osaksi Mamin tarinaa, ja kaikesta paistaa läpi ilo ja usko omaan tekemiseen sekä rakkaus hyvään ruokaan
Hauelle parin päivän odottelu teki hyvää, on kuulemma sitkeää jos heti pyyntipäivänä valmistaa. Hauki on hienostunut kala, eikä etelän ihmiselle mitenkään arkinen
Hyvää ja helppoa ruokaa. Kuva Väinämöisen viettelys-keittokirjasta (Juvonen-Salo 2005, Gummerus). Aloitetaanpa suomalaisimman ruoan kartoituksesta eli mielipidetiedustelustani, jonka vastausaika päättyi helmikuun lopussa
Kalaa on hyvää ja se on hyväksi. Se on nopeaa valmistaa, eikä kaipaa kummempia kikkoja. Siksi ihmettelenkin, miten vaikeaa minun tuntuu olevan täyttää viikkokiintiö
Mureke oli hyvää. Tänään valmistin illallisen isolle porukalle. Pääruokana oli kirjolohi. Valmistin toisesta fileestä kirjolohimurekkeen ja toisen fileen
Eikä mennytkään, vaan oikein hyvää tuli. Koska jo aineksista päättelin, että tällä reseptillä tulee hyvää, fileoituani lohen, tein molemmat fileet samantien samalla reseptillä
Kirjolohesta syntyi tänään hyvää ja maukasta. Paistoin fileet ilman rasvaa. Levitin pannulle karkeaa ruususuolaa ja paistaminen alkoi nahkapuoli alaspäin
Oikein hyvää sekin. * * *. For English please see here. Olen odottanut Taste of Helsinkiä, kulinaristin kesän kuuminta tapahtumaa niin paljon, että syöksyin sinne heti ensimmäisen päivän ensimmäiseen kattaukseen
Se on ollut minulle tähän asti japanilaisten ravintoloiden kuriositeetti, joka juodaan, koska japanilaisessa ravintolassa nyt kuuluu juoda sakea, vaikka se ei olisi erityisen hyvää