Kesäinen jälkiruoka purkissa saa makunsa mansikoista, mascarponesta, kermasta ja pikkuleivistä. Vaahdota kerma, lisää mascarpone ja sokeri joukkoon, sekoita
Mascarpone oli tuolloin parmesaanin valmistuksessa syntyvä sivutuote ja todella halpaa, joten paikan pitäjä yhdisteli alkoholia, kuivuneita kakkupaloja, alkoholia, mascarponea ja hunajaa
jälkiruoka, johon tulee mm. kahvia, mantelilikööriä, mascarponea,. Kovin paljoa en kuitenkaan halunnut mennä tiramisua muuttamaan, vaan ajatuksena oli pitää tuo pehmeä rakenne ja suurin piirtein oikeat elementit, eli mascarpone, savoiardi-keksit sekä kahvin maku
Lisäksi kakun osasia voi tarjota myös jälkiruokana, ellei halua tai viitsi tehdä koko kakkua. Vatkaa mascarponea ja tomusokeria sähkövatkaimella kulhossa noin pari minuuttia, lisää puolet puolukkapyreestä ja jatka vatkaamista