Nämä alkupalat kyllä keräsivät juhannusseurueen kehut, samoin kuin karitsankyljykset – suosittelen valitsemaan grilliin perinteisten possujen ja kanojen sijaan, uusi ja todella hienostunut makumaailma
Ohuet kyljykset kypsyvät nopeasti, joten melkein riittää kun näyttää niitä grillissä. “Liekitä” kyljykset liekeissä nopeasti ja ota ne sitten nopeasti pois grillistä
Kun kasvikset ovat melkein kypsiä, valmista kyljykset. Sipaise huoneenlämpöisten kyljysten pintaan öljyä ja grillaa kyljyksiä grillissä epäsuoralla lämmöllä molemmin puolin noin 2
Karitsanparikyljyksetgrillissä. Kun pääsin töistä oikeitten työläisten aikaan, oli meillä kotona niin karitsanparikyljykset kuin erinäiset lisukkeetkin marinadeissaan, vapaapäivää viettävä kotikokki ei ollut marinadissa, mitä arvostin kovasti
Chapoutierin maukas rhonelainen La Ciboise, joka pääsee oikeuksiinsa kun rinnalle tarjotaan valkosipuli-yrttimarinoidut, ja grillissä mediumiksi grillatut karitsankyljykset, sekä grillattuja vihanneksia
Karitsankyljykset. Grilliin päätyi tällä kertaa karitsan parikyljyksiä, fenkolia ja uusia perunoita. Raksaruoaksi ei oikein olisi riittänyt kyljykset ja fenkoli vaan piti käyttää luovuutta, että keksin miten saada lämpimiä perunoita kun grillissä ei ole sivukeitintä
Sipaise karitsankyljykset ja fileet öljyllä. Anna karitsan kyljysten ja fileiden uida liemessä hetki. Paahda lihat grillissä molemmin puolin, kunnes sisälämpötila on sopiva