Ota kyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Nosta kyljykset takaisin pannuun ja hauduttele miedolla lämmöllä ainakin vartti tai kunnes sipulit on pehmenneet ja luu alkaa irrota lihasta
Nosta kyljykset pannusta. Tarjoile kyljykset sinappikastikkeen, perunoiden ja ruusukaalin kera. Mausta kyljykset suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja paista ne keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin
Meillä syödään aika usein tämän tyyppisiä simppeleitä kyljys/possun ulkofileruokia. Kun vaihtelee kasviksia, mausteita ja liemenä käytettävää ruokakermaa, saa aina erimakuista ruokaa
Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan. 1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. 2. 3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio