Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan. 1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. 2. 3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio
Pihvit, Grilliliha, Kyljykset, Kylmäsavu, Graavaus. Tämän tästä tapaa ihmisiä, jotka sanovat hirvenlihan maistuvan liikaa riistalta, kuivalta tai sitkeältä
Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, ruskista ne teflonpannussa tilkassa rapsiöljyä. Laita vihannekset matalan padan pohjalle, suolaa ja aseta kyljykset päälle
Kahden hengen taloudessa harvemmin kokonaisille viuluille on tarvetta, joten pöydässämme nähdään sitä useammin lampaan karetta (tsekkaas nämä marokkolaiset kyljykset tai tämä persilladella kuorrutettu ja valkosipulisesta cashew-kastikkeesta täydellisen kaverin saava kyljysrivi) tai juuri lampaan potkaa, jota blogissakin on nähty punaviinissä haudutettuna ja nyhtöversiona
Jos aikoo valmistaa aterian kokonaisuudessaan, kannattaa aloittaa laittamalla punajuuret uuniin, lisätä reilun tunnin päästä uunin lämpöä ja nostaa sinne kyljykset, valmistaa kyljysten kypsyessä sipulikastike ja hieman ennen kyljysten valmistumista nostaa uunista pois punajuuret ja soseuttaa ne