Ota kyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Nosta kyljykset takaisin pannuun ja hauduttele miedolla lämmöllä ainakin vartti tai kunnes sipulit on pehmenneet ja luu alkaa irrota lihasta
Nosta kyljykset pannusta. Tarjoile kyljykset sinappikastikkeen, perunoiden ja ruusukaalin kera. Mausta kyljykset suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja paista ne keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin
Meillä syödään aika usein tämän tyyppisiä simppeleitä kyljys/possun ulkofileruokia. Kun vaihtelee kasviksia, mausteita ja liemenä käytettävää ruokakermaa, saa aina erimakuista ruokaa
Karitsankyljykset. Karitsankyljykset ovat. Nosta kyljykset marinadista niin, että mausteet jäävät. Kieräytä kyljykset ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa
Tätä ruokaa tulee ajoin tehtyä, mutta eipä ole aiemmin tullut postattua. Tämän voi tehdä ihan ehdasta kyljyslihasta, mutta myös ulkofileestä onnistuu, kuten tällä kertaa tuli tehtyä
K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. u. n. v. ä. m. l. ,. E. p. y. d. M. T. 1. 7. V. 8. 0. ö. L. R. -. S. H. (. 4. ). 2. g. 5. 6. c. A. 3. b. P. B. C. D. 9. F. G. f. I. J. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. t l. a n. m m. d l
V. i. k. o. s. t. e. n. y. ä. v. a. r. j. h. l. u. m. p. ,. (. b. ). S. G. -. d. g. L. K. I. /. f. 2. 0. 1. 3. ö. P. H. R. c. D. O. –. T. E. w. M. 9. 4. ½. N. d l. t l
Kasviksilla kuorrutetut kyljykset. Ota kyljykset huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistamista. Leikkaa reunasilavaan poikkiviiltoja, jotta kyljykset eivät käpristy paistettaessa
Fenkoli maustaa kastikkeen ja kyljykset. Jo pitkään on ollut päällä sellainen vaihe, että perinteiset salaatti-tomaatti-kurkku -viritelmät eivät oikein maistu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.