Ota kyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Nosta kyljykset takaisin pannuun ja hauduttele miedolla lämmöllä ainakin vartti tai kunnes sipulit on pehmenneet ja luu alkaa irrota lihasta
Nosta kyljykset pannusta. Tarjoile kyljykset sinappikastikkeen, perunoiden ja ruusukaalin kera. Mausta kyljykset suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja paista ne keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin
Karitsankyljykset. Karitsankyljykset ovat. Nosta kyljykset marinadista niin, että mausteet jäävät. Kieräytä kyljykset ensin suolalla ja pippurilla maustetuissa
Tätä ruokaa tulee ajoin tehtyä, mutta eipä ole aiemmin tullut postattua. Tämän voi tehdä ihan ehdasta kyljyslihasta, mutta myös ulkofileestä onnistuu, kuten tällä kertaa tuli tehtyä
Tällainen resepti syntyy, kun illalla lukee uutta Glorian ruoka &viini -lehteä (6/2015), seuraavana päivänä näkee sattumalta kaupassa mahtavan tuoreita kuhafileitä ja yrittää sitten ulkomuistista keräillä ostoskoriin lehdessä ihaillun kuhareseptin tyyppiset ainekset
K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. u. n. v. ä. m. l. ,. E. p. y. d. M. T. 1. 7. V. 8. 0. ö. L. R. -. S. H. (. 4. ). 2. g. 5. 6. c. A. 3. b. P. B. C. D. 9. F. G. f. I. J. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. t l. a n. m m. d l
V. i. k. o. s. t. e. n. y. ä. v. a. r. j. h. l. u. m. p. ,. (. b. ). S. G. -. d. g. L. K. I. /. f. 2. 0. 1. 3. ö. P. H. R. c. D. O. –. T. E. w. M. 9. 4. ½. N. d l. t l
Kasviksilla kuorrutetut kyljykset. Ota kyljykset huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistamista. Leikkaa reunasilavaan poikkiviiltoja, jotta kyljykset eivät käpristy paistettaessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.