Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. Ota kyljykset huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Nosta kyljykset takaisin pannuun ja hauduttele miedolla lämmöllä ainakin vartti tai kunnes sipulit on pehmenneet ja luu alkaa irrota lihasta
Nosta kyljykset pannusta. Tarjoile kyljykset sinappikastikkeen, perunoiden ja ruusukaalin kera. Mausta kyljykset suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja paista ne keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin
Ruskista lihat pannulla molemmin puolin ja lisää loppupuolella sipulitkin sekaan pehmenemään. Meillä syödään aika usein tämän tyyppisiä simppeleitä kyljys/possun ulkofileruokia
Marinoin kyljykset kevyesti, paistoin pannulla ja kruunasin komeuden punaviinikastikkeella. Ota peuran kyljykset huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista
Ota kyljykset lämpiämään huoneenlämpöön ajoissa. Ruskista kyljykset molemmin puolin. Painele lastalla käpristymään tinkiviä kyljyksiä, että kyljykset kypsyvät tasaisesti
Anna lihan vetäytyä foliossa ja leikkaa luiden välistä jokaiselle omat kyljykset. Paista perunoita oliiviöljyssä pannulla leikkauspinta alaspäin kunnes perunat ovat kullanruskeita