Tämä lihapata on samantapaista kuin tämä paprikaporsas, mutta laitoin tähän lihaksi vain possun kassleria, paprikan lisäksi myös porkkanaa ja ihan viime tingassa hurautin sekaan vielä lähes valmiiseen lihapataan mausteliemessä olevia herkkusieniviipaleita (kuvittelin herkkusienien kyllä olleen ihan tavallisia maustamattomia liemeen säilöttyjä, mutta nämä olivat positiivinen yllätys
Valmista haudutusliemi laittamalla kaikki sekaisin isoon pataan tai kattilaan. 1,5 kg possun kassleria. Laita pata/kattila 100 asteiseen uuniin n. 1,5 kg possun kassleria
Ja tästä lähtien AINA kun laitan kasslerin uuniin, teen siihen nuo viillot. Huomasin vasta kun pata oli uunissa, että kas, kirsikkatomaatit on edelleen pöydällä
Tämä herkullinen punaviinissä haudutettu lihapata sopii loistavasti sunnuntai päivälliseksi. avaa punaviinipullo ja maista onko se kunnossa (tärkeää, ettet pilaa koko pataa pilalle menneellä viinillä)
paistia tai kassleria. Cerdo borracho -possupata,. Puoli litraa pataan ja lasillinen kokille. Eipä paljon ole tullut pataruokia valmistettua, joten hetken jo mietin, että joudun kulkemaan patakaupan kautta, mutta lopulta kuljinkin ihan vaan vaatehuoneen kautta
Syksyiset säät ovat saaneet käpertymään sohvan nurkkaan ja selailemaan Meri-Tuuli Lindströmin uutukaisen Pataruokaa*-kirjan sivuja ja muistelemaan tunnelmallisia julkkareita
MEHEVÄ POSSUPATA. Pataan. Kiehauta pata ja nosta se sitten uuniin. Silppua kaali ja lisää se pataan. Lisää bataatti pataan ja jatka kypsentämistä kunnes bataatti on pehmennyt
Lopuksi asettele kasslerpataan siten, että se peittyy kokonaan liemellä. Siisti kassler, eli poista siitä suurimmat rasvat ja kalvot terävää veistä apuna käyttäen
) Monesti minulle tulee mieleen kreikkalaisesta ruoasta grillattu liha, mutta lähdin kuitenkin kokeilemaan pataruokaa kun pakastimessa oli sopivasti kilon kasslerköntti