Kastike peuralle reseptejä

Ragù alla Bolognese peurasta

Ragù alla Bolognese peurasta

Otin pakastimesta peuran jauhelihaa sulamaan tarkoituksenani tehdä lihapullia, mutta innostuinkin keittelemään ragù alla Bolognesea, eli erityisen pitkään haudutettua jauhelihakastiketta
Yrttinen peuran ulkofile [paras]

Yrttinen peuran ulkofile [paras]

Valkoviinikastike. Tee paistinpannulla valkoviinikastike sillä välin kun pihvi on uunissa. Mausta kastike oksalla timjamia ja rosmariiniä
Riistapullat ja paras tomaattisoosi

Riistapullat ja paras tomaattisoosi

Posted by Marika in kastike, kasvislisuke, liha, pasta, pikkupurtava, riista. Italialaisen ruuan keittiögurun Anna del Conten alkuperäinen resepti on peuralle, mutta ohje varmasti onnistuu ihan naudanlihastakin
Peuran lapa uunissa

Peuran lapa uunissa

Tai laita kattilaan lihaa, pekonia, vihanneksia ja lientä, lisää loraus kermaa (ei tarvitse), tarkista maku ja syö kastike perunoiden tai ohran kanssa
Riistapyörykät

Riistapyörykät

Keitä kermalientä hiljalleen kokoon kastikemaiseksi. Tarjoa kastike erikseen. kastike. Pilko pekoni, sipulit ja valkosipuli

Jänispata Hallingin tapaan

Siivilöi kastike, kiehauta vielä ja kaada lihan ja vihannesten päälle. 1. Puhdista jänis ja leikkaa se patapaloiksi

Riistapatee korvasienten kera

Kastike. 1. Pane riistaliha, sianliha, silava, 1 tl suolaa, vastajauhettu pippuri ja nelimauste yleiskoneeseen
SYÖMÄSSÄ HEMAVAN TÄRNABY

SYÖMÄSSÄ HEMAVAN TÄRNABY

Nieriää, ympäröivistä järvistä takuulla tuoreena, rapea nahka, moniväriset (puna)juurekset, taivaallisen tuoksuinen kastike ja manteliperunat