Muutama parsakaalin varsi (keitetty). Keitä kvinoa kypsäksi ohjeen mukaan, samoin keitä parsakaali. Mä kokeilin tätä reseptiä ensimmäistä kertaa reilu viikko sitten, ja pakko myöntää että se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä
Lisää lopuksi joukkoon pilkottu, keitetty peruna ja keitä vielä noin vartin ajan. Mausteiseen soossiin kätkeytyy linssien lisäksi kokonainen parsakaali ja pari perunaa, mutta lopputuloksesta ei kyllä arvaisi, että kyseessä on oikeastaan melko terveellinen annos
Huomaa, että kasvikset kaikki oli keitetty niin, että ne olivat al Dente eli tuntuivat hampaissa. Tein salaattia parsakaalista, vihreistä pavuista sekä sokeriherneistä (tosin tässä käytin Mange Tout-herneitä, jotka ovat hieman vähemmän makeita, mutta siis tässä käytetään sellaisia herneitä ,joista syödään kaikki) Resepti on Yotam Ottoglenghin, joka on Lontoossa sijaitsevien Ottolenghi-ravintoloiden omistaja
Lisää tofu/tempeh ja keitetty riisi. ½ parsakaalia tai kiinankaalia (tätä meillä) tai pala keräkaalia. -) Jälleen siis yksi resepti kirjasta päätynyt koekeittiöömme