Kosteat aineet. Sekoita loput kosteat aineet kulhossa banaanisoseen kanssa sekaisin. Kosteat aineet. Meidän perheen nuoret miehet tykkäävät banaaneista, mutta he ovat hyvin kriittisiä, missä kypsyysasteessa banaaninsa syövät
Tee kuoppa kuivien aineiden keskelle ja hämmennä sekaan kosteat aineet, lisää vielä suklaapalat. Tämä resepti on Gummeruksen kirjasta " Suussa sulavimmat suklaiset herkut"
Mehevät feta-tomaattimuffinssit. Pitkästä aikaa hieman suolaista ohjetta kaiken makean väliin. ) Tykkään käyttää tosi paljon rahkaa ja useimmiten nautiskelenkin sitä aamupalalla mm
Yhdistä toisessa kulhossa kosteat aineet, lisää chiageeli ja sekoita. Yhdistä kosteat aineet kuiviin ja sekoita vain juuri ja juuri sekaisin (jauhomöykyt eivät haittaa, ylisekoittaminen on paljon huonompi juttu