Kurpitsansiemen paahtaminen reseptejä

Monipuolinen kurpitsansiemen

Monipuolinen kurpitsansiemen

Ohessa voi esimerkiksi paahtaa kurpitsansiemeniä. Kurpitsansiemen on sen verran monipuolinen siemen, että se maistuu paahdettunakin erittäin hyvältä
Itutahna [idätys – step by step]

Itutahna [idätys – step by step]

1/2 dl laadukasta öljyä (esimerkiksi oliivi/hamppu/kurpitsansiemen). 1/2 dl laadukasta öljyä (esimerkiksi oliivi/hamppu/kurpitsansiemen)
Raaka auringonkukka-kurpitsansiemennäkkäri eli raakakräkkeri

Raaka auringonkukka-kurpitsansiemennäkkäri eli raakakräkkeri

Raaka auringonkukka-kurpitsansiemennäkkäri. Kurpitsansiemen ei yleensä idä, mutta turpoaa. Raaka auringonkukka-kurpitsansiemennäkkäri on kuivatettua siemennäkkäriä, jota ei kuumenneta missään vaiheessa yli 42 asteen. 1,5 dl liotettuja* kurpitsansiemeniä (voi myös idättää). – Kurpitsansiemen määrä kuivana 1 dl, liotusaika 8 tuntia ja idätysaika 24 tuntia. 1,5 dl liotettuja* kurpitsansiemeniä (voi myös idättää)