Kvinoaraakasuklaan valmistukseen olen käyttänyt paahdettua kvinoaa. Kvinoaa voi paahtaa itse kattilassa vesitilkassa popcornin tapaan, täällä ohje, tai sitä löytyy myös valmiiksi paahdettuna (itse olen ostanut paahdettua kvinoaa mm
Kivaa sunnuntaita sulle. Toivottavasti kulunut viikonloppu on ollut onnistunut. Minä olen nauttinut hyvästä ruuasta, vaniljantuoksuisista kynttilöistä, Tallinnaa hellineestä lumipyrystä (
Mari Moilasen oivassa keittokirjassa "Sitä parempi soppa, mitä yhdessä kokataan" kehuttiin kovasti kvinoaa ja kun kirjan mukana julkkareissa tuli myös paketillinen kyseisiä ihmeryynejä (SunSpelt luomukvinoaa) niin siitä lähdettiin
Otan välillä eväiden mukana puffattua kvinoaa tuomaan ruokaisuutta eväsrasioihini. Tämä on mahdollista, koska puffattu kvinoa ei vaadi kylmäsäilytystä ja säilyy hyvin suljetussa astiassa
Kuskusin sijaan salaatissa voisi varmasti käyttää myös huomattavasti ravintorikkaamaan kvinoaa. Kvinoa tosin pitää keittää ennen salaatin kokoamista, mutta silloin onkin kyse jo aika lailla kunnon ruoasta
Asettele kypsät paprikat kvinoapedille, jolloin ne pysyvät hyvin pystyssä tarjoilun ajan. Valmista kvinoa ja muut lisukkeet sillä välin kun paprikat kypsyvät uunissa
kvinoaa. kvinoa, kikherne ja paahdetut porkkanat. kvinoaa. Pääsiäinen on vilahtamaisillaan ohi ja tämän ruokabloggaajan mämmit on vielä pakastimessa ja pashat suunnittelun asteella