Lampaanpaisti kastike reseptejä

Lampaanpaisti

Lampaanpaisti

Valmista liemestä kastike. Tarjoalampaanpaistin lisäksi rikottuja palsternakka-perunoita. Kastike. 2 kg lampaanpaistia (luutonta). 3 rkl tummaa kastikesuurustetta
Lampaanpaisti vihreillä vihanneksilla

Lampaanpaisti vihreillä vihanneksilla

Tarjosin lampaan kera sitruunaista pestokastiketta, mutta myös jokin raikas lämmin kastike sopisi hyvin lihan kaveriksi

Italialainen lampaanpaisti

Suurusta kastike vesitilkkaan sekoitetulla arrowjuurella. Kastike. 2-2,5 kg lampaanpaistia. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen

Pääsiäisen lammaspaisti

Kastike. 2 kg luullinen lampaanpaisti. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero paistiin suola, pippuri ja puristettu valkosipuli
Fetalla ja mintulla täytettyä lammasta ja couscousia granaattiomenan kera

Fetalla ja mintulla täytettyä lammasta ja couscousia granaattiomenan kera

appelsiinicouscous, Couscous, fetacouscous, fetalla ja mintulla täytetty lammas, granaattiomenacouscous, harissa, hedelmäcouscous, Juhlat, kastike, Lammas, Lammaspaisti, lammasrulla, Liha, lisuke, Makuja maailmalta, mantelicouscous, Pääsiäinen, pääsiäisruoka, täytetty lammas, uunilammas, Yrtit, yrtticouscous suolaa
Sitruuna maustaa lammasta ja juustokakkua

Sitruuna maustaa lammasta ja juustokakkua

SALVIA-SITRUUNAMARINOITU LAMPAANPAISTI. Murea lammasta, makeat ja lempeät punajuuret, sitruunainen kastike ja marinoidut sipulit toimivat hyvin yhdessä
Nyhtölammas

Nyhtölammas

Riivi lampaanpaisti kahta haarukkaa käyttäen lihassyiden mukaisesti ja nostele lihasuikaleet tarjoiluastialle

Turkkilaiset kebab-vartaat

Leikkaa lampaanpaisti ensin viipaleiksi ja sitten parin sentin levyisiksi paloiksi. Kastike. Kastike. 500 g lampaanpaistia

Lampaanpaisti

Ota paistinliemi talteen kastiketta varten. Keitä kastiketta n. kastike. Jos käytät pakastettua lampaanviulua, sulata se jääkapissa
Herkullinen Nyhtölammas

Herkullinen Nyhtölammas

Tee padassa olevasta liemestä kastike. Siivilöi kastike kasariin ja tyhjennä siivilään jäänyt massa takaisin pataan
Lampaanviulu

Lampaanviulu

)Minä uskon, että lampaanpaisti kannattaa kyniä rasvasta.  Kastike. Valmista kastike siivilöidystä paistoliemestä lisäämällä kermaa tai valmista demi-glacea ja punaviiniä