Tarjoile leipäkrutonkien kera. 1. Krutongit. Leikkaa leivistä reunat pois, kuutioi leivät. Kuumenna voi paistinpannussa, kun se on pähkinänruskeaa on aika lisätä leipäkuutiot
Anna leipäkrutonkien jäähtyä. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista leipäkuutiot rapeiksi. Lisää paistamisen puolessa välissä valkosipulit ja hienonnettu tuore timjami
Tarjoile tumman leivän tai tummien leipäkrutonkien kanssa. Leikkaa kylmäsavulohifileestä pitkiä suikaleita, ja sekoita ne kulhossa katkaravunpyrstöjen, majoneesin, creme fraichen, sinapin, hienonnetun tillin ja murskatun valkosipulin kanssa
1. Huuhtele kukkakaali ja jaa se kimpuiksi. Huuhdo porkkanat ja kevätsipulit ja viipaloi ne. Laita vihannekset kattilaan, kaada päälle liemi ja keitä lähes pehmeiksi, 8-10 minuuttia
1. Mausta kanankoivet suolalla ja pippurilla. Ruskista ne tilkassa rapsiöljyä. Laita kanat pataan, kaada päälle hieman soijaa ja ripottele päälle rosmariinia ja timjamia