Kun lisäät smetanaa, kastikemäärä taas kasvaa. Lisää juuri ennen tarjoilua smetana ja pesiljasilppua. 120 g tuoreita herkkusieniä2 kpl mauste- tai suolakurkkuja 2 rkl sinappia (Dijon)2 dl Demi-Glace kastikepohjaasuolaa, mustapippuria120 g smetanaapersiljaaKuumenna uuni 225 asteeseen. 120 g smetanaa
On kiva lähtä syksyiselle lenkille koiran kanssa ja laittaa siksi aikaa uuniin muhimaan herkullinen lihakastike, joka on sitten valmista, kun kylmissään lenkiltä kotiutuu
Voi, paljon smetanaa ja suolakurkkuja. Liuota lihapadan joukkoon smetana. 125 g smetanaa. Jostakin syystä lihapadat ja -kastikkeet eivät koskaan ole olleet minun juttuni, paitsi stroganov – ja varsinkin se annos, jonka nautin reilut kymmenen vuotta sitten Pietarissa
Loppupeleissä minulla taisi lihapata olla uunissa reilu neljä tuntia ja lihakastike oli NIIN hyvää. Kun pata on ollut uunissa kolmisen tuntia, lisää joukkoon smetana
Paista lihat pannulla kauttaaltaan ruskistuneiksi, lisää kermat ja smetana. D), mutta tämä lihakastike on niin makoisaa ja helppoa, että tätä meillä silloin tällöin tehdään