Lihasuikaleet uunissa reseptejä

Uunissa haudutettua possupataa

Uunissa haudutettua possupataa

Lisää pekonit vuokaan ja paista pannulle jääneessä rasvassa lihasuikaleet, lisää vähän suolaa. Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa
Liharuukku

Liharuukku

Ota lihasuikaleet noin tunniksi huoneenlämpöön. Ruskista lihasuikaleet margariini-öljyseoksessa kahdessa erässä
Mainio syksyinen lihapata

Mainio syksyinen lihapata

Nostele lihasuikaleet pataan ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Kypsennä pataa kannella peitettynä 175 asteisessa uunissa reilu 1½ tuntia
Lempeän pippurinen härkäruukku

Lempeän pippurinen härkäruukku

- Ota lihasuikaleet noin tunniksi huoneenlämpöön ennen valmistamista. - Kuumenna paistinpannu ja ruskista lihasuikaleet voi-öljyseoksessa kahdessa erässä ja siirrä lihat uunipataan
Kreikkalainen jauheliha-kasvisvuoka

Kreikkalainen jauheliha-kasvisvuoka

Yksi lama-ajan lapsuuden ikonisimmista ruoista oli jauheliha-perunalaatikko. Laatikkoon tuli tasan perunasiivuja, sipulia, jauhelihaa, paria perusmaustetta ja kuorrutteeksi juustoa ja korppujauhoja
Pehmeän Pippurinen Possukastike

Pehmeän Pippurinen Possukastike

- Ruskista lihasuikaleet ja anna silputun sipulin kuullottua hetki. - Keitä lisäksi vaikkapa perunoita tai paahda uunissa vihanneksia
Opiskelijan ruokaohjeita

Opiskelijan ruokaohjeita

asteisessa uunissa n. Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön noin 20 – 30 min ennen. haudutan 175 asteen uunissa noin ½ tuntia
Hirvi kukkona

Hirvi kukkona

Nosta taikinakukko leivinpaperilla vuoratulle pellille ja kypsennä 200-asteisessa uunissa reilu tunti. Taita reunat umpeen ja kypsennä voipaperikääreessä 180-asteisessa uunissa
Dijonsinapilla maustetut häränlihakääryleet

Dijonsinapilla maustetut häränlihakääryleet

Täytä lihasuikaleet keskusta parilla teelusikallisella täytettä ja kääri liha kokoon kääryleeksi. Kääryleet voi joko valmistaa uunissa hauduttaen niiden ruskistamisen jälkeen, tai ne voi hauduttaa padassa kannen alla
Liharuukku

Liharuukku

Ota lihasuikaleet tunniksi huoneenlämpöön ennen paistamista. Ruskista lihasuikaleet pannulla margariini-öljyseoksessa
Revi sikaa!

Revi sikaa!

Jo keväästä lähtien on kaikki ruokalehdet, niin kotimaiset, kuin vaikkapa ruotsalaiset sekä myös seuraamani ruokablogit olleet täynnä riivitty possu/nyhtöpossu/pulled pork -ohjeita
Pita Gyros

Pita Gyros

Leivät voidaan kypsentää myös 225 -asteisessa uunissa, 12-15 minuuttia mutta grillissä valurautalevyllä tulee parhaat
Banaanilla ja currylla terästetyt possusuikaleet

Banaanilla ja currylla terästetyt possusuikaleet

Kuori ja viipaloi banaanit sekä omena ja lado hedelmät ja lihasuikaleet vuorotellen uunivuokaan. Lueskelin kotosalla vieraillessani äidin vanhoja naistenlehtiä ja törmäsin reilun vuoden takaisessa ET-lehdessä (haha, ja näin tulin sitten myöntäneeksi julkisesti lukeneeni ET
Pulled Pork

Pulled Pork

Sekoita lihasuikaleet paistoliemeen. Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5 1/2–6 1/2 tuntia, kunnes liha on todella mureaa
Medfouna Rissani (Medfouna Tafilalt)

Medfouna Rissani (Medfouna Tafilalt)

Paista uunissa, kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 20-30 min. Paista uunissa, kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 20-30 min
| Mureaa lihaa padassa

| Mureaa lihaa padassa

Lisää pannulle silputtu sipuli ja kuullota hetki, minkä jälkeen lisää lihasuikaleet. Avainsana on uunissa pitkään kypsentäminen