Valmiit mummonkurkut tarjolla. Isoäidin kurkut, hölskytyskurkut, etikkakurkut. Isoäitini aina tekee näitä kurkkuja kesäjuhliin, joten mummonkurkut sopii täydellisesti nimeksi
Tässäpä ensimmäinen resepti, jonka kokkasin Anton & Antonin ruokakassin sisällöstä. Otsikkoa katsoessa saattaa tuntua, että tuossahan on kauheasti tekemistä ja niiden värkkäämisen menee koko ilta, mutta asiahan ei ole ollenkaan näin
Heitin Typylle, että mitä jos seuraavassa kojussa istuukin vuohi, jolla on mummo sylissään myytävänä, josta Typy innostui ja veikkasi vuohen heiluttelevan mummon sisäfilettä
D Itsekin kyllä tykkäsin, mummon lihapullaresepti + aurinkokuivatut tomaatit + feta -kombo toimii. Toukokuisen reilin aikana käytiin Odensessa Saran luona ja saatiin tosi hyviä fetalla höystettyjä lihapullia
AhvenAmmattilaisen arkiruokaa – kuhaa antiboisePikaruokaa – CevicheOrastavaa kevätmieltä – kasviscouscousEttei nyt vaan sattuis mittään – mummonhölskytyskurkutPakko ei ole paras muusa – perunaletut ja puolukkagraavattu lohi
Eräänä vuonna aloin nappikauppayrittäjäksi niillä napeilla, joita kertyi matonkuteista, joita leikkasimme mummon kanssa kesäisin vintillä aivastusten säestelemänä
MUMMONKURKUT. Avomaan kurkut ovat nyt parhaimmillaan ja tilleissäkin alkaa olla jo kukinnot. Tämä ohje on lapsuudesta ja kulkee hölskytyskurkkujen tai mummon kurkkujen nimellä
Ja hyvä niin, eihän sitä muuten uskaltaisi liikkua missään ilman kypärää ja puhallettavaa sumopukua. Äiti istui keittiön pöydän ääressä mummoni kanssa lörpötellen ja minä pyörin siinä jaloissa lattialla mutustaen sitkeäkalvoista appelsiiniviipaletta