Kirjan resepti on mustaherukka-valkosuklaavispipuuro. Vispipuuro uudella tvistillä, valkosuklaalla. Koristeeksi ripotin vähän lakritsijauhetta, en joutanut paahtamaan valkosuklaata, kuten alkuperäisessä ohjeessa
sekä maitosuklaa-mustaherukka. Uusina täytteinä on suolakinuski, valkosuklaa-vanilja. Tuo mustaherukka-maitosuklaatäyte taas jakoi hieman mielipiteitä, toisten mielestä mustaherukkassa oli hieman liikaa happamuutta, kun taas toisista se oli paras täyte
Toukokuun Pirkka-lehdessä ollut mustaherukka-valkosuklaajuustokakun ohje nostatti veden kielelle siinä määrin, että kyseistä kakkua ei voinut olla leipomatta, joten teimme kakkua pieniin valmistujaisjuhliini toukokuun lopussa
Yksi juhlien tarjottavista oli tämä herkullinen mustaherukka-valkosuklaakakku. Kakku oli todella hyvän makuinen, vaikkakin mustaherukka olisi saanut maistua ehkä vielä hieman voimmakkaamminkin
Ihana kombo oli pirteä mustaherukka ja makea valkosuklaa, jota laitoin taikinaan sattumiksi. Koska kaapissani oli vielä jämät Annin uunissa -verkkokaupasta ostamastani mustaherukkajauheesta, päätin kokeilla sen toimivuutta pikkuleipätaikinassa
Voit koristella kakun valkosuklaalla ja tuoreilla marjoilla. Tässä kakussa on ihanan suklainen ja mehevä pohja, suklaamoussea, mustaherukkamoussea ja päällä punaherukkakiille