2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa. 1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä. Viime aikoina minun on tehnyt mieli usein erilaisia suolaisia leivonnaisia, erityisesti perinteisiä ja hyväksi havaittuja "turvamakuja"
Kaupassa törmäsin kesällä Myllärin uutuusjauhoihin ja otin heti kaksi pussia kokeiluun. Myllärin gluteeniton kauralese ja Myllärin gluteeniton kaurajauho
Kivat tiikerimuffinssit löytyivät Myllärin Uunin nettisivuilta täältä. Muffinssit ovat puoliksi kaakaon, puoliksi vaniljan makuisia ja muistuttavat maultaan tiikerikakkua
Lisäksi käyttämissäni Myllärin viljaisissa luomusämpyläjauhoissa on mukana mm. Tässä yhtenä iltana alkoi tehdä hirveästi mieli jotain hyvää ja päätin että olkoon sitten vaikka tuoreita sämpylöitä
Myllärin Luomu pikakaurahiutaleet ovat kotimaista, runsaskuituista luomutäysjyväkauraa. Jo muutaman viikon ajan on ollut ajatuksissa leipoa sämpylöitä tai leipää, mutta ei sitä vain mitään ole aikaiseksi saanut
Lähdin ilolla mukaan Myllärin Luomun järjestämään Puuro on pop -blogihaasteeseen. Puuro oli tarkoitus tehdä Myllärin Luomun uunituoreesta 80-vuotisjuhlatuotteesta. 2 dl Myllärin Luomun Isoja Täysjyväkaurahiutaleita. 2 dl Myllärin Luomun Isoja Täysjyväkaurahiutaleita