Piadina on italialainen vehnäjauhoista tehty paistinpannulla paistettava flat bread-lätty, joka täytetään halutulla tavalla ja nautitaan vaikka lounaalla
alla sinulle nopea ja helppo naanleivän ohje. naan leipä ihan taivaallista. NOPEA JA HELPPO NAAN LEIPÄ. Itse en tällä kertaa kerennyt naanleipää leipoa, mutta tässä
Related PostsPienen talouden lasagne – Karitsa-punajuurilasagneTotuutta silmiin – parmankinkkusalaatti paahdetuilla kasviksillaPerjantai-illan nopea sitruunapastaTuoksuva vastalause suorittamiselle – LasagneJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuVahinkolaukaus – Tarte Tatin -pannukakku
Leipää maistelin kassajonossa ja tykkäsin kovasti. Paista lohifilee kuumalla paistinpannulla voissa ja öljyssä niin, että koko paiston ajan painat filettä kattilan kannella
Rieskoja on todella helppo ja nopea leipoa, ja ne valmistuvatkin noin puolessa tunnissa. Rieskat voi paistaa hyvin myös kuumalla rasvattomalla paistinpannulla muutama leipä kerrallaan
Muuten tortillojen tekeminen oli helppoa ja melko nopeaakin. Sana tortilla nimittäin tarkoittaa vain sitä litteää leipää, joka voi olla tehty joko vehnäjauhoista tai maissijauhoista
Panuun oliiviöljyä ja mustekaloille nopea paisto. Leipää tietysti ruoan kanssa. Hapanleipäkin saatiin aikaiseksi ilman hiivaa, oman leipomon juurikin alkaa täyttää pikkuhiljaa vuoden
Nopea pinaatti-dahl. Noh, innostuin sitten tässä jo useampi viikko sitten tekemään edes jotain herkkuja, nimittäin uusimman Glorian Ruoka & Viini -lehden innoittamana kookos-linssipataa sekä kaksia erilaisia leipäherkkuja
Helppo, nopea ja maistuva jälkkäri, jota voi varioida mielensä mukaan. Kuumenna voi paistinpannulla ja paista paahtoleivät kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta
Nopea vinaigrette. Brunssin tarjonnan laajuus on jokaisen oma valinta, mutta tavallisesti brunssi sisältää jotain kananmunista kokattua, leikkeleitä, erilaisia juomia, leipää, hedelmiä, makkaroita, jne
Piti tulla nopea ruoka nälkään. Siitä syntyi edellisenä iltana tämä leipä. Talvella ei oikein saa tuoreita raaka-aineita, joten kiitän ja kumarran niille, jotka keksivät kuivaamisen (ilmeisesti kivikauden ihminen), pakastamisen ja hilloamisen