karpaloita (pakaste). En ole suuri jouluruoan ystävä, ja siksi meillä jouluna tehdäänkin muuten vain juhlavampaa ruokaa, ajatuksella että mielummin vähän ja laadukasta
Pienennä kuuman veden alla siivilässä sulatetut ruusukaalit poistaen kannat ja kuutioiden hieman. Riisinuudelia 1 annos200 g hunajamelonia80 g ruusukaalia (pakaste, se on esikeitettyä)Kämmenellinen maa- tai cashewpähkinää rouhittuna Avokadoa1-2 rkl kookoskermaa1 rkl maapähkinävoitaTippa oliiviöljyä Tee näin
½ dl (pakaste)tilliä. Ruusukaali oli kyllä hyvin vahvan (lue 'hikisen') makuista. Ruusukaali ja potut on siis höyrytetty, kylmäsavutofu kuutioitu ja paistettu öljytilkassa ja maustettu paprikalla ja kirvelillä
Huuhtele ruusukaalit kuumalla vedellä ja valuta hyvin, jos käytät tuoreita niin keitä niitä ensin n. Muotoile lihamureke ruusukaalien ympäri ja pyörittele ne vielä korppujauhoissa