Kun ruusukaalit paahtaa uunissa hyvien makujen kanssa, niistä pääsevät parhaat puolet esiin. Tällä kertaan haastan monien inhokkivihanneksen, eli ruusukaalin
Halkaise ruusukaalit. Tällä hetkellä meillä on suuressa suosiossa uunissa paahdetut kasvikset. Uunissa paahdetut kasvikset ovat hyvin simppeliä ruokaa, mutta niin maukkaita
Kaalien ollessa uunissa kuullota sipuleita öljytilkassa tai voissa pannulla pienehköllä lämmöllä. Ruusukaali, tuo pikkuruinen söpöliini, mikä nostattaa tukan pystyyn jo pelkästä muistelusta miltä se tuoksuu ylikypsennettynä, sissus siunakkoon
- Kaalien ollessa uunissa kuullota sipuleita öljytilkassa pannulla pienehköllä lämmöllä. Kaada paahtuneet ruusukaalit sipulien kanssa samalle pannulle ja pyöräytä, jotta maut sekoittuvat
Valitsin ruusukaalit, koska ne ovat nyt parhaimmillaan. Ruusukaaleista tulee parhaan makuisia, kun niitä ruskistetaan ensin hetken pannulla, minkä jälkeen kypsennys viimeistellään uunissa
Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi, samoin sipuli, ruusukaali ja makkara. Puikkaa perunaviipaleiden väleihin sipuliviipaleita, samoin makkarapaloja ja ruusukaalisuikaleita suunnilleen tasaisesti