Silloin pannukakusta tulee paksu, tiivis ja littana. Paras pannukakku on kuohkeaa, ilmavaa ja pehmeää. Äiti tekee kiistatta maailman parasta pannukakkua
Pannukakku on aika paksu ja sen pitää ehtiä kypsyä paistamisen aikana. Yksi suosikkejani on Kaiserschmarrn, joka on kuin kevyesti karamellisoitu pannukakku
Jätä rakenne niin paksuksi, että koristeet eivät uppoa smoothien sekaan. Taikinan turpoamisen aikana kannattaa esilämmittää pannu uunissa, jotta pannukakku kohoaa kunnolla ja reunoista tulee rapeat
Lisäksi käytän hieman pienempää paistovuokaa, jotta pannarista tulee oikein paksu - tämä on varmasti makuasia, mutta minusta Ahvenanmaan pannarin tulee olla paksua
Ja tietenkin myös siitä riippuu mitä pannukakulta haetaan, tykkään itse ettei pannukakku ole valtavan paksu ja, että siihen nousee mahdollisimman paljon ilmakuplia
Lisäksi paistoin tämän sellaisella pienemmällä hopeiselle kinkkupellillä, jolloin siitä tuli ihanan paksu ja muhkea - hieman niinkuin aina ihannoimani Muumimamman pannukakut