K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
500 g parsaa. 1. Hollandaisekastike. Sekoita valkoviinietikka, vesi, laakerinlehti ja pippurit kattilassa, anna kiehua, kunnes seos on kiehunut kokoon, niin että jäljellä on puolet
T. ä. m. k. l. a. s. i. o. u. e. v. t. n. r. H. d. ö. y. p. j. M. L. C. B. K. A. V. ,. h. J. 1. 7. 5. g. 3. ½. S. N. 2. b. R. w. -. (. ). 4. P. Y. F. '. O. c. 0. a l
K. e. v. ä. t. k. P. u. s. i. o. a. ,. r. n. l. j. p. A. I. L. T. m. y. d. O. S. H. g. h. b. J. D. M. -. B. ö. R. N. (. 2. 4. ). 1. /. 0. V. E. c. G. C. 6. ) l. d l
puntti parsaa. puntti parsaa. Pekoniin käärittyä parsaa ja hollandaisekastike 4. Parsa aika alkaa olla kohta parhaimillaan ja tuota terveellistä herkkua saa taas Suomestakin kohtuu hintaan
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet