Parsaa, artisokan sydämiä ja herneitä. Valkoista parsaa rakuunan kera. Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa
Taas ihana uusi tapa käyttää vihreää tankoparsaajakylmäsavulohta rakastava tyttäreni söi myös pastaa ison keon (äiti kylläkin ne parsat, koska kuulemma ovat epäilyttäviä)
Parsaa voi myös valmistaa grillissä, katso ohje ja kokeile itse. Resepteissä on käytetty meksikolaista K-kaupasta ostettua parsaa, mutta mieluiten ostaisin aina kotimaista
Tähän aikaan vuodesta melkein joka ikisessä ravintolassa Berliinissä on normaalin menun lisäksi parsa-menu japarsaa onkin tarjolla kaikissa mahdollisissa muodoissa
Aattoillan alkuruoaksi voisi maistua parsaa kylmäsavuloheen käärittynä. Varmaa lienee kuitenkin ettei tänä vuonna helle helli hipiää ja sade uhkaa grillaajaa
vihreitä parsannuppuja (säilyke- tai pakasteparsaa tai kiehautettua tuoretta parsaa). Pienet lohipaistokset valmistetaan graavi- tai kylmäsavulohesta ja joko tuoreesta parsasta, säilykeparsasta tai pakastetusta parsasta