100 g pakaste parsakaalin nuppuja100 g herkkusieniä1 kesäkurpitsa3 siivua pekonia1 paprika2 sipulia1 tl timjamia200 g vuohenjuustoa4 kirsikkatomaattia150 g juustoraastetta2 dl maitoa3 kananmunaa1 tl suolaamustapippuria Sekoita jauhot voi ja suola toisiinsa ja lisää viimmeiseksi vesi
Paista pannulla tomaatteja hetken aikaa ja lisää parsakaali, sipulijauhe ja kerma sekä vesi. Aineksetpiirakkataikinan pohjapari kourallista parsakaaliakourallinen aurinkokuivattua tomaattia oliiviöljyssä2-2,5 dl ruokakermaa1 dl vettä1 pötkö vuohenjuustoaripaus sipulijauhettamustapippuriasuolaahunajaarucolaaSulata valmis piirakkataikina tai tee itse oma versio (1 muna sekä rasvaa ja jauhoja sopivassa suhteessa