sulatejuusto maustaa ihanasti keittoja, kastikkeita, ruokia kuin ruokia. Itse olen oppinut tykkäämään sulatejuustosta vasta aikuisiällä, lapsena muistan kakoneeni sitä suusta ulos
Poistin alkuperäisestä reseptistä sipulin, koska apukokki välttelee sitä tällä hetkellä, mutta lisäsin paheellisesti paistettua, silputtua pekonia sekaan
Leikkaa pekoni hienoiksi viipaleiksi, ruskista padassa ja lisää lihapalat. Talvella innostun aina tekemään näitä äärettömän raskaita ruokia, etenkin viikonloppuisin
Pilko kasvikset ja pekoni pieniksi kuutioiksi. Olen kuitenkin joutunut gluteenittomiin tutustumaan koska isälläni on keliakia ja olisi kiva laittaa kaikille soveltuvia ruokia
Ruskista silputtu pekoni ja jauheliha ja lisää pataan. Tykkään soveltaa ruokia mutta sitten on tiettyjä klassikoita jotka haluan tehdä mahdollisimman oikeaoppisesti, kuten juuri bolognesekastike, mutta mikä sitten on se aidoista aidoin bolognese
Leikkaa paisti isoiksi kuutioiksi ja kuori valkosipulit ja pilko pekoni suikaleiksi. Vaikkei padat ole näin kesää odotellessa niitä tyypillisimpiä ruokia nyt oli korkea aika korjata asia
n pituisiksi siivuiksi ja silppua pekoni. Reseptit jauhelihapihvejä lukuun ottamatta ovat peräisin legendaarisen katalonialaisen elBulli -ravintolan pääkokin kauhasta, niitä ruokia, joita hän rakkaalle henkilökunnalleen päivittäin ”perheaterian” muodossa tarjoili