kotiruoka. Perinteinen kanaviillokki. Paahtaja. kana. broileri. Kommentoi juttua. Kanaviillokki oli kultaisella 80-luvulla, eli silloin kun itse olin ala-asteella, hyvin yleistä kouluruokaa
Keitä ohraryynit melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja anna niiden jäähtyä. Yhdistä raaka jauheliha, leikattu sipuli, ohraryynit, kananmuna ja mausteet ja sekoita sileäksi massaksi
1. Kuori ja raasta perunat. Sekoita raaste munien, vehnäjauhon ja veden kanssa, lisää suola. Paista siansivu rapeaksi nopeasti oikein kuumalla pannulla
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mittaa yleiskoneeseen jauhot, suola ja paloiteltu kylmä voi. Lisää muna ja vesi ja sekoita 20-30 sekuntia, kunnes aineksista muodostuu taikina
Jouluisat piparidonitsitMustikkapiirakka | Perinteinen ja helppo reseptiOmenacrumble | Syksyn leivonnainenHelppo kotiruoka maailman toiselta puolen | Parantha