Pihvifile reseptejä

Porsaan pihvifilee kaali-nuudelipedillä

Paista pakkauksen ohjeen mukaan noin tunnin huoneenlämmössä levännyt porsaan pihvifilee. Asettele pihvifileestä leikatut viipaleet tarjolle kaali-nuudelipedille
uunijuurekset ja possu

uunijuurekset ja possu

Poista porsaan pihvifileestä. 700g porsaan pihvifileetä. 700g porsaan pihvifileetä. Uunijuurekset ovat helppo ja
Korianterichimichuria meksikolaisittain

Korianterichimichuria meksikolaisittain

500 g naudan pihvifilettä / sisäfilettä ohuiksi viipaloituna n. Oijoioijoi. Meijän UUSI suursuosikki. Tätä vois vaan syödä ja syödä
Ain't life for good cookin'

Ain't life for good cookin'

Lihana käytin porsaan pihvifileetä, mutta sisäfilee toimii varmasti ihan yhtä hyvin. Jostain syystä tämän päivän kokkailut toi mulle jatkuvasti mieleen Screamin' Jay Hawkinsin

Pippuripihvi ja sukiyaki

Leikkaa kalvoton pihvifilee paksuiksi pihveiksi (noin 150 g) ja pippuroi reunat murskatulla pippuriseoksella niin, että paistopinnat jäävät "puhtaiksi"

Pippuripihvi

Leikkaa kalvoton pihvifilee paksuiksi pihveiksi (noin 150 g) ja pippuroi reunat murskatulla pippuriseoksella niin, että paistopinnat jäävät "puhtaiksi"
Tikkien poistoa ja grillausta

Tikkien poistoa ja grillausta

Illalla vielä grillattiin vähän possun pihvifilettä ja kasviksia. Pihvifile oli marinoimaton ja tein siihen itse marinadin
Chili-possupihvit

Chili-possupihvit

Ostin kokonaisen pihvifileen, leikkasin pihveiksi ja maustoin itse tehdyllä chilillä säväytetyllä marinadilla

Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta

Porsaanfileetä banaanilla

Olut 600 gporsaan pihvifileetä. Leikkaa porsaanfilee noin 2 cm paksuiksi paloiksi, mausta suolalla ja valkopipurilla ja paista runsaassa rasvassa muutaman minuutiin, niin että lihat saa kauniin värin pinnalleen

Juustokuorrutetut leikkeet

Pyyhi fileestä marinadi. Leikkaa liha kahdeksaksi viipaleeksi. Nuiji palat kevyesti. Riko kananmuna kulhoon ja riko rakenne

Possu-kesäkurpitsavartaat

Poista fileestä rasva ja kalvot ja viipaloi se noin 4 cm leveiksi paloiksi. Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkiä, ohuita viipaleita

Possuvartaat 1

Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita