Söin jokin aika sitten Töölön Raw'n More -kahvilassa herkullisen raakapizzan. Siitä lähtien hyvän raakapizzareseptin kehittely on ollut to do -listallani
Meidän Ebban 3-vuotissynttäreitä juhlittiin viime viikonloppuna. Sain juhlavalmisteluihin apua Pop up kemuilta koristeiden ja ateriointivälineiden muodossa
Oikaisin käyttämällä savustettua lohta ja notkistin levitteen piparjuurituorejuustolla. 100 g Créme Bonjour -piparjuurituorejuustoa. 100 g Créme Bonjour -piparjuurituorejuustoa
Piparjuuri raikasti levitettä ja antoi siihen hyvää kulmaa. Lajitelmassa oli ruisleipää, suolakurkkuja sekä levitettä, joka menee kategoriaan äijänkörilään ruokaporno
Leipää, herasta tehtyä vähän vaahtomaista levitettä, kotitekoista voita, mausteita. Uusi kerhoni, FoodLovers, vieraili edellisen kerran Lahdessa tai siis Lahes, kuten me Lahden vaikutuspiirissä kasvaneet tapaamme sanoa