Pellillinen. Suolaisten ja makeiden piirakoiden lisäksi se toimii myös pizzapohjana. Tämä pizzapohjan repsepti syntyi aikoinaan vuosia takaperin kun mua alkoi ottamaan päähän se miten paljon kaupan pakaste pohjissa on hiilaria
pellillinen. Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Maustoin broileri-pizzapohjan melko maltilla, jota on helppo muunnella oman maun ja mielen mukaisesti
Näin valmistat pizzapohjan. Pizzapohjan ohje on helppo moninkertaistaa. Levitä pizzapohjan päälle haluamasi täytteet ja kypsennä 225-250-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Ohjeen mukaan tehdystä pizzapohjan taikinasta syntyy yksi pellillinen tai kaksi isoa, pyöreää pizzaa (Ø noin 30 cm)
Kun gluteiiniviljat on pannassa ja monet karppipohjat niin rasvaisia ja maistuvata kananmunalta yritti tämä kehitellä mahdollisimman lähellä alkuperäistä vehnäistä lähellä olevaa pizzapohjaa
Kauli ja muotoile neljä pizzaa tai yksi kokonainen pellillinen. Tämä pizzapohjan resepti on tullut mieleisimmäksi, koska sillä saa aina rapeita pizzapohjia aikaiseksi
Pizzapohja (pellillinen). Nosta pizzapohja pellille. Nyt kolmeksi viikolopun topten ruoaksi on päätynyt tämä pellillinen jauheliha pizza ja texmex-salaatti sekä hedelmäinen fetasalaatti
Moni oikaisee pizzan valmistamisessa tekemällä pizzan kaupan valmiille pakastepizzapohjalle ja käyttämällä tomaattikastikkeen sijaan ketsuppia tai tomaattimurskaa tai -pyrettä
Hiivaton pizzapohja (pellillinen). Hiivaton pizzapohja on juuri tällaisia hetkiä varten, kun on saatava jotain nopeasti pöytään eikä ehdi hiivataikinaa nostattelemaan