Täytetty porsaan ulkofilePekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja hienonna sipuli ja sienet JauhoVelho
PORSAAN LEIKE, PEKONIPARSAA JA TIMJAMIBÉARNAISE Kääri kaksi parsaa pekonisiivulla yhteen ja kiepauta väliin anjovisfile. Paista uuninkestävällä pannulla niput nopeasti niin, että pekoni saa väriä Puolialaston kokki
Paprikaporsas, paahdetut perunat ja porkkanat ja salaatti Ruskista paloitellut (noin ½ kananmunan kokoisia paloja) porsaanlihat pannussa tai padassa ja laita uunivuokaan Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Porsaanfilee suppilovahveroilla ja hapankaalilla Sisäfilee kypsyy nopeammin kuin ulkofilee. Suikaloi pekoni. Jos porsaanfileen pinta ruskistuu liikaa, peitä se foliolla Maku.fi
Täytetty porsaanfilerulla ja sherrykastike Sillä aikaa kun paprikat ovat uunissa, poista porsaanulkofileestä mahdollinen ylimääräinen rasva, ja kalvot Viiniä ja Ruokaa
Tattimuhennoksella peitetyt porsaan ulkofileetulkofilepihvituunissa tattimuhennoksella kuorrutettuina. Aina kuitenkin parempi, mitä pidempään liha saa uunissa pehmetä Hiidenuhman keittiössä