Porsaanliha reseptejä

Couscous porsaanlihalla

Couscous porsaanlihalla

Lisää porsaanlihasuikaleet pienissä erissä pataan tai paistokasariin. marinoituja porsaanlihasuikaleita

Souvlakivartaat porsaanlihasta

1. Kuutioi liha 3x3 cm paloiksi. Mausta suolalla, pippurilla, timjamilla, mintulla ja oreganolla. Anna kuivamarinoitua 1 tunti

Porsaanlihaa ja linssejä

700 gramman pala tuoresuolattua porsaanlihaa. 1. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele myös sellerinvarsi
Sitrusmarinadi porsaanlihalle

Sitrusmarinadi porsaanlihalle

Appelsiinin ja sitruunan mehuista syntyy raikas sitrusmarinadi porsaanlihalle. 1. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi lihojen päälle
Appelsiinikastike porsaanlihalle

Appelsiinikastike porsaanlihalle

3 dl lihalientä. 2 rkl soijakastiketta. 2 rkl appelsiinimarmeladia. 1 dl kermaa. 3 rkl Maizena tummaa kastikesuurusta
Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle

Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle

Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle antaa kivasti potkua kesäisiin grillipihveihin. Vaikka porsaanlihaa ei syödä raakana, ei sitä kannata kypsentää rutikuivaksi
Palapaisti uunissa

Palapaisti uunissa

Tällä kertaa tein palapaistin porsaanlihasta, mutta tällä samalla ohjeella valmistuu myös maittava versio naudan lihasta
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Kiinalainen karamellipossu

Kiinalainen karamellipossu

Lisää pataan porsaanliha ja ruskista viitisen minuuttia. Glorian ruoka ja viini -lehdessä 02/2017 teemana oli aasialainen ruoka
Chorizo raakamakkara

Chorizo raakamakkara

Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Chorizon tärkein ainesosa porsaanlihan jälkeen on sen mausteet, ja mainitsinkin jo savustetun paprikajauhe mutta yhtä tärkeä on valkosipuli
Paras pizzaresepti

Paras pizzaresepti

Pulled Pork eli revitty porsaanliha. Poista mozzarellapallo pakkauksesta ja kuivaa sen pinta talouspaperilla
Kaali-possuwokki

Kaali-possuwokki

leikkaa porsaanliha ohuiksi siivuiksi. kypsennä porsaanliha kuumassa pannussa. aasialainen possuruokahelppo wokkiherkullinen aasialainen kastikehiiliteräspannu arvosteluthiiliteräspannu käyttöhoisinkastikehyvä aasialainen kastikehyvä wokkiitsetehty aasialainen kastikekaaliwokkinopea aasialainen ruokanopea illallinen porsaanlihastanuudeliwokkiparas aasialainen kastikeparas wokkipannuporsaan kassler aasialainenpossu-kaaliwokkipossuwokkivalkosipulinen possuruokavalkosipulinen possuwokkiwokkiresepti
Murea ja todella maukas porsaan ulkofile

Murea ja todella maukas porsaan ulkofile

Lisää hetkeksi pekoni, porsaanliha, tomaattipyree ja lihaliemi pannulle. Pitäisi keksiä jotakin uutta, vaikka samalla reseptiikalla ja idealla mennään