pikkupullaa ja paina jokaisen pullan keskelle suklaapala. haluttu muoto. Kauli molemmat taikinapalat suorakaiteen muotoiseksi levyksi (noin 20 x 30 cm)
Laita pullan palat kapeampi puoli ylöspäin ja paina kahdella sormella korvapuustin muotoon. Jos korvapuustit haluaa tehdä uudenlaiseen muotoon, niin Annilta löytyy kiva ohje sydämen muotoisiin puusteihin
tai miten nyt sitten ite kukin pullansa kohottaakaan. Minä painan vielä yleensä kohonneet pusut uudelleen kiinni hellävaraisesti, niin näkyy muoto selkeämmin valmiissa pullissa
En ole aiemmin ollut erityisen suuri pullan ystävä, mutta parina viimevuonna olen todennut, että kyllä se tuore hyvin valmistettu pulla oikeastaan onkin todella hyvää
Lämpimän pullan mausteinen maku sopii ihanasti myös tähän vuodenaikaan. Ihan tässä ajautuu nostalgisiin tunnelmiin, vaikka perinteisen maun muoto on uusi
Jaa taikina kahtia ja kauli niistä kaksi suorakaiteen muotoista levyä. Kanelipullan, tai korvapuustin, leipomiseen on yhtä monta oikeaa tapaa kuin on leipojaakin, mutta tässä on oma versioni
Tämän jälkeen painoin kärjen alas pullan sisään. Lopuksi leikkasin rullan kolmion muotoisiin palasiin. Kohoamisen jälkeen voitelin pullat kananmunalla, painoin sormella reiän pullan keskelle ja täytin kolon täyttellä
Tein pullan tälloin myös foliovuokassa, jolloin muoto tuli tasaisempi. Jo aiemmin kokeilein saman pyöritysidean pullataikinalla bostonpullan tapaan ja hyvin toimi