Ota lusikalla smetanasta munanmuotoisia nokareita ja aseta ne tarjolle yhdessä muikunmädin, punasipulisilpun ja punajuurisuikaleiden sekä sitruunalohkojen kanssa
Raasta jäljelle jäänyt punajuuri, kun n. 500 g punajuuria. 1 rkl punaviinietikkaa tai 2 rkl etikkapunajuurien lientä. 500 g punajuuria. 1 rkl punaviinietikkaa tai 2 rkl etikkapunajuurien lientä
Punajuurilaatikko joko lanttu tai porkkanalaatikon ohjeella on myös erinomainen lisäke. Rosolliin kuuluu kastike ja se tehdään maustamalla kermavaahtoa etikalla ja värjäämällä se punajuuriliemellä sekä mausteeksi suolaa ja pippuria
Tarkista suola ja jatka punajuuri-poropadan kypsentämistä vielä tunti. Punajuuri-poropadan lisäkkeeksi sopivat survotut puolukat ja suolakurkkusuikaleet