pullataikina. Jääkapissani oli tuoretta raparperia, ajattelin että teen siitä pullataikinapohjaisen raparperipiirakan, vesi herahti jo kielelle kunnes muistin että minulla ei ole täytettä varten rahkaa…
Pohja on siis samanlainen jota käytettiin neljän päivän kurssin kasvispäivän raparperipiirakkaan. Minusta edelleen paras mustikkapiirakka on pullataikinaan tehty, mutta siitä huolimatta en muista näin hyvää mustikkapiirakkaa syöneeni
Painele pullataikina uunipellin pohjalle ja laita raparperit päälle. RaparperipiirakkaPohja. 2,5 dl pullataikinaTäyte. 1 kg raparperia ja 2 dl sokeria2 prk kermaviiliä2 munaa1 dl sokeriaValmista pullataikina ja anna sen kohota n
Tämän vuoden hittileivonnainen meidän perheessä on Satu Koiviston raparperipiirakka. Minähän teen yleensä aina ensimmäisen mustikkapiirakan pullataikinaan, mutta en näköjään tänä vuonna