Kanan kaveriksi valmistin vihreän salaatin lisäksi simppelin riisilisukkeenjämäriisipussukoista, joita löytyi ruokakaapin kätköistä yllättäen kolmea eri sorttia
Keitetty riisi sopi hyvin tämän broileriruoan kanssa. sivuilla tästä paholaisen kanapata-ohjeesta. Luin aamulla Keskipohjanmaa-lehteä ja innostuin ruokatorstain
1. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja currylla. Ruskista lihat ja siirrä ne pataan. 2. Purista puolet rypäleistä niin, että mehu valuu pataan
Lisukkeeksi käy riisi tai perunat. Jos on aikaa, kannattaa tehdä pataruokaa. Pääset helpolla - vähän pilkkomista ja joskus vähän ruskistamista, uuni hoitaa loput
valkosipuliperunat tai riisi, sekä kevyt vihersalaatti. Meillä pataa syötiin riisin kanssa. Tarjoa esimerkiksi paistettujen valkosipuliperunoiden, perunamuusin, keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa
Tarkoitan tässä nimen omaan lihakaalilaatikkoa, siis sitä versiota, jossa pääraaka-aineina ovat kaali, jauheliha ja riisi/ohra sekä joku liemi/sidosaine
Jasmiiniriisiä, mangoa, purjoa, herneitä, chiliä, näistä varmasti syntyisi jotain. Liotin riisiä ensin kylmässä vedessä jonkin aikaa, sitä voi liotella vaikka puoli tuntia, sitten se on pitkää ja irtonaista
Tähän ateriaan ei riisi kuulu. Mausta broilerit runsaasti currylla ja aromisuolalla. Mikäli joudut käyttämään marinoituja broilereita, huuhtele ne kylmällä vedellä ja käytä varovaisemmin suolaa