Lanttu ei ole meillä ainoastaan joulun ajan ruoka. Lanttua syödään pitkin vuotta. raakana lohkoina, raasteena, salaattiin lisättynä, lanttukukkona, pannulla haudutettuna
T. ä. m. o. n. k. i. e. s. r. t. a. ,. u. b. l. g. h. O. y. ö. j. D. N. C. c. ". V. E. d. p. v. B. -. 4. 2. 1. 3. (. ). R. /. L. M. 8. H. 5. 6. 0. K. A. S. G. J. I. P. 7. d l. t l
L. e. i. v. n. u. s. t. a. p. d. g. l. ä. m. ö. V. o. M. j. h. r. k. y. J. ,. 1. 5. /. A. N. T. -. 6. (. ). E. R. 3. 2. S. 0. I. =. O. U. K. 9. P. 4. Y. 7. f. k g. v r. d l
Meidän suvussa koitti sultsinoiden aika, kun isotäti sai miniän Itä-Suomesta. Nyt näillä karjalaisen ruokaperinteen helmillä herkuttelee jo neljäs sukupolvi ja piirakat ovat sukujuhlien himoittu herkku
Karjalanpiirakat ovat lähes jokaisen suomalaisen herkkua. Tunnetuimpia täytteitä lienevät riisi ja peruna, mutta myös ohraa, porkkanaa ja muita juureksia on käytetty piirakoiden täytteenä jo kauan
Ratamestarin kiisseli, Karitsa-hapankorppupaistos ja Lohta ruiskuoressa. Joo, piparit kuuluu jouluun. Ja meillä ne on ties kuinka monennetta vuotta ruispipareita