No ruisleipä, näkkäri ja hapankorppu juustolla on ok, porkkana ja kurkku ok, MAKKARA maistuu aina + uutena kinkku/ananaspizza, kunhan se tulee ravintolasta
Juuritaikinaan tehty ruisleipä ei ole vaikeatekoista, mutta täytyy muistaa, että juuren täytyy antaa tekeytyä yksi vuorokausi ja valmistakin taikinaa on hyvä kohottaa pitkään
Lapsuudesta nousevat ne rakkaimmat leipään liittyvät muistot, kyllähän se mummon leivinuunissa paistama ruisleipä tai itse asiassa ne rapsakat kuoret olivat suurinta herkkua
- Sekoita vesi, hapankorppujen murut ja ruisjauhot, anna hapata n. Leivoin pitkästä aikaa ruisleipää. 2-3 hapankorppua. - Paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 45-60 minuuttia Ruisleipä puolukoin. 2-3 hapankorppua