Ateriani päätti herkullinen rapeaa suklaa ja mustikkaa kolmella tavalla. sorbettia, salaattia ja anglaise, mustapippurimarenkia sekä crumblea, juomasuositus Maury Expression 2011/2012, Mas da Lavail. sorbet, salad and anglaise, served with black pepper meringue and crumble was my dessert with Maury Expression 2011/2012, Mas da Lavail
Sulata suklaa maitotilkkaan ja anna jäähtyä. Crumble halva into the quark. Koristelu kakku joko suklaaraidoin tai valuttamalla suklaata koko sen pintaan
Eli piparimuruilla kuorrutettu suklaajuustokakku. Sulata suklaa ja lisää. 400 g maustamatonta tuorejuustoa250 g rahkaa1/2 dl vahvaa kahvia200 g maitosuklaata2 kananmunaa1/2 dl sokeriakuorrute. 200g suklaamurukeksejäSekoita keskenään tuorejuusto, sekä rahka ja lisää seokseen varovasti kahvi. 200 g maitosuklaata
Suklaa on todella vahva tässä ja kaipaa rinnalleen jotain loiventavaa. Kaakaocrumble. Suklaamousse. Leikkaa kakku kuumalla veitsellä annospaloiksi, leikkaa hyytelö paloiksi ja leivtä crumblea lautaselle
Suklaata, vadelmaa, kinuskia, crumblea sekä rapeutta, makeutta ja pehmeyttä. Suklaakoristeita. Tee crumblepohja reunavuokaan, kaada mousse päälle ja koristele macarooneilla