Itse kyllä epäilen, että meidän konvehdit on jo syöty siihen mennessä… Viime vuonna tein ystävänpäiväksi raakasuklaakuorrutteisia mansikkasuukkoja, joiden resepti löytyy täältä
Kakun pohjassa maistuvat mantelit, makea taateli ja täyteläinen suklaa. Täyte on puolestaan samettista ja pähkinäistä, sen hyydytysaineena toimii Psyllium ja maapähkinävoi
Tosin alkuperäinen resepti on tehty pelkkään maapähkinävoihin, joten halutessasi voit helposti korvata voin parilla ekstralusikalliselta maapähkinävoita
Tietenkin huomion arvoista on se, että rakastan Snickers-patukoita, ja koska kakku luonnollisesti maistuu aivan kyseiselle suklaapatukalle, niin niiden jotka eivät siitä pidä, ei ehkä kannata vaivautua
Kaakaonibsit/rouhittu tumma suklaa. Maapähkinävoi. Onko täydellisen smoothien resepti vielä hakusessa. Tässä omat vinkkini sekä täydellisen makuiseen että tasapainoisen ravitsevaan smoothieen
Kuulun itse siihen joukkoon, jonka mielestä maapähkinävoi ja suklaa ovat ihan ehdoton yhdistelmä. Sen jälkeen kun tein näitä maapähkinävoifudgeja, eivät irtokarkkihyllystä ostetut fudgetkaan ole enää maistuneet juuri miltään
Rouhi suklaa. Ja olisinpa voinut tuota maapähkinävoita enemmänkin laittaa. Resepti on mukavan yksinkertainen eikä siinä tarvita ollenkaan sähkövatkainta