Kuulemma nykysukupolvi tuntee vahvasti olevansa suomalaisia ja ovat ylpeitä siitä. Ålandhotels, Silja Line ja Visit Åland kutsuivat lehdistöä ja bloggaajia Ahvenanmaa tutuksi -maku- ja elämysmatkalle* taannoin ja kun omasta viime visiitistä noille jylhän kauniille saarille oli jo vierähtänyt 16 vuotta, oli pakko raivata kalenterista tilaa ja hypätä mukaan laivaan
Jotkut ovat vanhan kotimaan tuliaisia ja perheen perinneruokia, muutama ovat riista vivahteisia, niissä kaikissa hyödynetään puhtaita suomalaisia raaka-aineita
Siinäpä vasta kysymys, joka takuulla vaivaa satoja ellei tuhansiakin suomalaisia joka vuosi – puhumattakaan muista kansoista, joilla on varmastikin samankaltaisia ongelmia omine jouluisine perinneruokineen
Koska perinteet ovat Hardy´sin viinitilalla tärkeässä roolissa ja tietotaitoa on siirretty isältä pojalle, innostuimme keräämään Suomipopin kuulijoiden avustuksella suosituimpia suomalaisiaperinneruokia
Koska perinteet ovat Hardy´sin viinitilalla tärkeässä roolissa ja tietotaitoa on siirretty isältä pojalle, innostuimme listaamaan Radio Suomipopin kuulijoiden avustuksella suosituimpia suomalaisiaperinneruokia
Koska perinteet ovat Hardy´sin viinitilalla tärkeässä roolissa ja tietotaitoa on siirretty isältä pojalle, innostuimme keräämään Suomipopin kuulijoiden avustuksella suosituimpia suomalaisiaperinneruokia
Eli tämä on niin itsestäänselvyys, että käytän hyviä suomalaisia raaka-aineita ruuanlaitossa. Tämä on sponsoroitu postaus ja resepti osallistuu Hyvää Suomesta
Alkuperäinen suomalainen jokirapu on suurimpia suomalaisia herkkuja. Miltä maistuu vastakeitetty rapu ja miltä tuoksuukaan juuri paahdettu leipä, jonka päällä voi sulaa ja tillisilpun aromit tuoksuvat houkuttelevasti
Uuteen kirjaan on tulossa paljon suomalaisiakinperinneruokia ja ainakin vaarin korvapuustit ja ja rahkapiirakka löytyy uudesta Pohjolaa kästittelevästä kirjasta