Jos pakastimesta löytyy vielä suppilovahveroita, tai saahan niitä kaupastakin, niin nyt kannattaa tehdä huomiseksi Naistenpäiväksi herkullista suppilovahverokeittoa
S. u. p. i. l. o. v. a. h. e. r. n. k. s. t. ä. ,. m. y. j. J. ö. d. E. -. U. P. I. L. O. V. A. H. R. K. T. (. 4. g. ). 2. 1. 5. 0. 3. 9. /. b. c. f. d l. t l
suppilovahveroita runsaasti, voita, laakerinlehtiä, vettä, kermaa ja vehnäjauhoja. Omasta mielestäni aivan suunnattoman hyvää suppilovahverokeittoa tulee tällä vuosien ajan hiotulla ohjeella
viidelle50 g kuivattuja tai 3-4 dl pakastettuja suppilovahveroita*80 g sipulia puolikkaina2 valkosipulinkynttä10 g rypsiöljyä 1 l vettä (korvaa osa sienien liotusliemellä)35 g vehnäjauhoja1 kasvisliemikuutio2 dl kermaa1/2 tl meiramia persiljaa1
1. Puhdista ja pilko sienet, kuori ja hienonna sipuli ja kuullota kaikki öljyssä. Lisää kasvisliemi, tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua 15–20 minuuttia