Tarjolla oli tacokuoria, jotka täytettiin oman maun mukaan mangosalsalla, tomaattisalsalla, guacamolella, jauhelihakastikkeella, pikkuporkkanoilla, kukkakaalilla, kurkuilla ja (hätävaraksi tehdyllä) makaronilla (
Aino sekoitteli maailman raikkaimman salsan tacojen pariksi ja minä pyörittelin sämpylöitä ja sekoittelin nyhtökaurasta täytettä mausteisille sloppy joe purilaisille
Täytettähän tässä on pannullinen eli ihan jäätävästi. Haastavinta on kääriä lätyn reunat kiinni niin että se täyte pysyisi sisällä ja nostaa nopeasti vuoalle
Käytännössä lätyt ovat suorastaan mauttomia, mutta täyte sitten kompensoi makua. Kalatacot. täältä löytyy guacamolen ja mangosalsan ohje, täältä puolestaan chilinen lihahöystö tacon väliin ja täältä oluessa haudutetut, karitsanpotkat, jos nyt sitten kuitenkin haluat syödä lihaa
Kauho valmis täyte salaatinlehtien sisään ja tarjoile. Eränää päivänä päähäni pälkähti idea tehdä pitkästä aikaa tacoja, mutta eipä kaupasta löytynytkään taco-kuoria