Paahdetut juurekset tapenade-tahnan keraTinankeittiössä (Otava 2003) 2 porkkanaa. Paahdetut juurekset. Pane uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori juurekset ja leikkaa ne lohkoiksi Elisa.net
Punaviinissä ja kanelissa keitetyt luumut vaniljakiisselin ja toscalastujen keraTinankeittiössä (Otava 2003) 1 1/2 dl sokeria. Keitetyt luumut. Sulata sokeria kattilassa, kunnes se on kullanruskeaa Elisa.net
Sinappipaneroitua silakkaa kapris-tillivoin ja konjakkipuolukoiden keraTinankeittiössä (Otava 2003) 12 silakkaa. Silakka. Perkaa silakat, poista niistä selkäruodot ja leikkaa evät irti Elisa.net
Salvialla ja timjamilla maustettu lampaanpaisti perunapaistoksen ja haudutetun fenkolin keraTinankeittiössä (Otava 2003) 1 1/2 - 2 kg luutonta lampaanpaistia. Lampaanpaisti. Pane uuni lämpiämään 120 asteeseen Elisa.net
Sitruunamarenkipiirakka ja vaniljakastikeTinankeittiössä (Otava 2003) 125 g mantelimassaa. Murotaikina. Kaikkien taikina-ainesten tulee huoneenlämpöisiä Elisa.net
Vuohenjuusto-sienikeittoTinankeittiössä (Otava 2003) 2 l sekasieniä. Puhdista sienet. Jos sienissä on multaa, huuhtele ne. Kuori salottisipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi Elisa.net
Luumulla kuorrutettua porsaankylkeä ja omenachutneytäTinankeittiössä (Otava 2003) 1 porsaan paahtokylki (tai lapapala). Porsaan paahtokylki. Pane uuni lämpiämään 200 asteeseen Elisa.net
Omenaohukaiset rosmariinihunajan keraTinankeittiössä (Otava 2003) 1 1/2 dl vehnäjauhoja. Ohukaiset. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita kulhossa yhteen kaikki kuivat ainekset Elisa.net