Tomi björck reseptit reseptejä

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Esipuheessaan Tomi kertoo, etteivät kirjan reseptit suurimmaksi osin ole vaikeita. Kirjaa vaivaa myös tietynlainen linjattomuus, reseptit vaihtelevat aasialaisesta Wallenbergiin, toisaalta niinhän minäkin kotona syön, tänään dim sum ja huomenna läskisoosi
Björck s. 70

Björck s. 70

Sain aiemmin keväällä neidiltä ja yrittäjältä TomiBjörckin kirjan Huippukokin kotiruokaa. Reseptit ovat vähän suurpiirteisiä, joten ruuanvalmistuksen perusteet täytyy olla hallussa ennen tähän kirjaan tarttumista
Björckin kakkonen

Björckin kakkonen

Kukkakaali-kibbeh à la TomiBjörck. Reseptit kuulostavat vaikeammilta, kuin mitä niiden kokkaaminen kotikeittiössä on
US Masters sormiruokaa

US Masters sormiruokaa

Nopealla selailulla kirjan reseptit näyttävät hivenen enemmän kotiruualta kuin ensimmäisen. Torstaina perhe yllätti kahdellakin kukkakimpulla ja TomiBjörckin uusimmalla kirjalla, Huippukokin kotiruokaa 2
BJÖRCK

BJÖRCK

sain kutsun huippukokki TomiBjörckin uuden kirjan julkkareihin,. Minulla on kaapissa paljon ruokakirjoja, mutta Björckin kirjasta voin rehellisesti sanoa, että se kuuluu nyt minun ruokakirjojeni siihen ihan TOP-sarjaan
Takataskussa – Ruokavinkkejä Tukholmaan

Takataskussa – Ruokavinkkejä Tukholmaan

Samainen naapuripöytäläinen muuten kehui myös TomiBjörckin ja Matti Wikbergin Farangin maasta taivaaseen ja totesi, että se ainoa paikka, johon on turha yrittää, ellei pöytävarausta ole tehnyt viimeistään kuukautta ennakkoon
PALUU KLASSIKOIHIN: PARSA, MUSLIINIKASTIKE JA SAUVIGNON BLANC

PALUU KLASSIKOIHIN: PARSA, MUSLIINIKASTIKE JA SAUVIGNON BLANC

Hän oli ranskankielinen, joten Sauce Mousseline soljui sanana hänen huultensa välistä kepeän arkipäiväisesti ja me muut moukat (Tähän kohtaan parempi mainita, että paikalla oli siis muitakin, joten kyse ei ollut sen intiimimmästä tilaisuudesta, vaikka sellaiseenkin olen kerran saanut kutsun TomiBjörckin kanssa - kutsussa tosiaan luki tervetuloa viettämään intiimiä iltapäivää TomiBjörckin kanssa- ja sekin paljastui ihan joukkotilaisuudeksi
VIIKKOMENU 3

VIIKKOMENU 3

Näitähän piti käydä maistattamassa BjörckinTomilla asti. Yleisö äänesti leivonnaiseni voittoon ja Tomi lahjoitti minulle tikkataulun palkinnoksi

Måseksen voileipiä ämpäristä ja Arkean pop up -pastaa

Leivät on tehnyt – voita säästämättä – huippukokki Serko Rantanen, joka normaalisti työskentelee Helsingissä ja vastaa Farang, Gaijin, Boulevard Social ja Bronda -ravintoloiden keittiöistä ja muun muassa kehittää niiden ruokalistat yhdessä julkkiskeittiömestari TomiBjörckin kanssa
Sahramirisotto ja kampasimpukat

Sahramirisotto ja kampasimpukat

Ihana työnantajani lahjoitti minulle TomiBjörckin uutuuden, Huippukokin kotiruokaa-kirjan. Kampasimpukat sitruunavoissa Björckin tapaan