Esipuheessaan Tomi kertoo, etteivät kirjan reseptit suurimmaksi osin ole vaikeita. Kirjaa vaivaa myös tietynlainen linjattomuus, reseptit vaihtelevat aasialaisesta Wallenbergiin, toisaalta niinhän minäkin kotona syön, tänään dim sum ja huomenna läskisoosi
Sain aiemmin keväällä neidiltä ja yrittäjältä TomiBjörckin kirjan Huippukokin kotiruokaa. Reseptit ovat vähän suurpiirteisiä, joten ruuanvalmistuksen perusteet täytyy olla hallussa ennen tähän kirjaan tarttumista
Päädyimme tekemään hieman oikaistun version TomiBjörckin kuuluisasta karkkipossusta. Omassa versiossani oli myös vähemmän sokeria ja enemmän tulisuutta ja suolaa kuin Björckillä
Nopealla selailulla kirjan reseptit näyttävät hivenen enemmän kotiruualta kuin ensimmäisen. Torstaina perhe yllätti kahdellakin kukkakimpulla ja TomiBjörckin uusimmalla kirjalla, Huippukokin kotiruokaa 2
sain kutsun huippukokki TomiBjörckin uuden kirjan julkkareihin,. Minulla on kaapissa paljon ruokakirjoja, mutta Björckin kirjasta voin rehellisesti sanoa, että se kuuluu nyt minun ruokakirjojeni siihen ihan TOP-sarjaan
Samainen naapuripöytäläinen muuten kehui myös TomiBjörckin ja Matti Wikbergin Farangin maasta taivaaseen ja totesi, että se ainoa paikka, johon on turha yrittää, ellei pöytävarausta ole tehnyt viimeistään kuukautta ennakkoon
Hän oli ranskankielinen, joten Sauce Mousseline soljui sanana hänen huultensa välistä kepeän arkipäiväisesti ja me muut moukat (Tähän kohtaan parempi mainita, että paikalla oli siis muitakin, joten kyse ei ollut sen intiimimmästä tilaisuudesta, vaikka sellaiseenkin olen kerran saanut kutsun TomiBjörckin kanssa - kutsussa tosiaan luki tervetuloa viettämään intiimiä iltapäivää TomiBjörckin kanssa- ja sekin paljastui ihan joukkotilaisuudeksi
Leivät on tehnyt – voita säästämättä – huippukokki Serko Rantanen, joka normaalisti työskentelee Helsingissä ja vastaa Farang, Gaijin, Boulevard Social ja Bronda -ravintoloiden keittiöistä ja muun muassa kehittää niiden ruokalistat yhdessä julkkiskeittiömestari TomiBjörckin kanssa
Monet TomiBjörckin kirjan reseptit ovat makumuistoja miehen matkoilta. TomiBjörckin uunituoreen Huippukokin kotiruokaa –nimisen keittokirjan kannessa ei ole Björckin hymyileviä kasvoja eikä herkullista ruoka-annosta