Jatketaan tälläkin kertaa välimeren keittiön suunnalla. Lihapullat. Olen aina rakastanut näitä mausteisia välimeren lihapullia, jotka tuovat mieleeni Tunisian
Paista valmiit lihapullat kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Tällä välimeren tapasherkku-lautasella osallistun Oiva pari-reseptikilpailuun, jonka tuomarina toimii huippukokki Alex Nurmi
Tässä reseptissä lihapullat ovat saaneet makuja Välimeren maisemista. Paista lihapullat suurella paistinpannulla tilkassa öljyä, kunnes ne ovat kypsiä ja pinta saanut väriä
Lähi-idässä sikäläiset köftet saavat lämpöä kanelin, maustepippurin, korianterinsiementen ja juustokuminan kaltaisista mausteista, Välimeren tällä puolen niiden kreikkalaiset serkut, keftedakit (tai, koosta riippuen keftedet), maustetaan tuorein yrtein
välimeren yrtit-sekoitusta (veikkaisin, että kaikenlaiset yrtit menee hyvinkin). Kreikkalaiset lihapullat saisivat sisäänsä fetaa, sipulia, kalamata-oliiveja sekä tuoretta basilikaa
Välimeren makaronilaatikko Mifusta. Lihapullat+itse tehdyt lohkot (tai pakaste). Julkaisin eilen Instagramissa kuvan, jossa listasin meidän tulevien viikkojen ruokia ja kyselin seuraajien suosikkiruokia
Kajossa tuntuu kuin astuisi samaan aikaan suomalaiseen metsään ja Välimeren rannoille. Testaa Pyörykkäbaarin jättimäiset lihapullat, 4 Vuodenajan bouillabaisse, Umamin sushit ja Leon luomucurryt
Nosta lihapullat tomaattikastikkeeseen ja anna kiehua hiljalleen vartti. Vaikka keittiössä puuhaileminen on minulle mitä parhainta rentoutumista, syksyn työkiireet ovat vieneet päivästä niin monta tuntia, ettei keittiöön ole yksinkertaisesti ollut viikolla aikaa