Lisää kermavaahdon joukkoon mansikkarahka, vaniljakreemijauhe ja tomusokeri. 20–25 kpl Ainekset100 g voita75 g tummaa leivontasuklaata3 ½ dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 ½ tl vaniljasokeria2 rkl tummaa kaakaojauhetta¼ tl suolaa1 ½ dl sokeria2 munaa1 dl maitoaTäyte1 prk (2 ½ dl) mansikkakermaa (Valio)1 prk (200 g) mansikkarahkaa (Valio)½ rkl vaniljakreemijauhetta1-2 rkl mansikanmakuista tomusokeria Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa
Kakku on ihanan kesäinen, vaikkakin suklaa on melko tuhtia tavaraa, tuo kakkuun keveyttä ohuempi kerros mansikkarahkakakkua ja itse ihka oikeat mansikat kermavaahdon kera
Lsiää mansikkarahka, limen kuori, vaniljakreemijauhe, mansikkamarmeladi ja vaniljasokeri ja vatkaa vain sen verran hiljaisella nopeudella, että aineet sekoittuvat
Liota mehuun liivatteet ja sekoita hyvin mansikkarahka- seokseen. 2 prk makea mansikkarahka (Valio). Toivottelin instagramissa hyvät joulut porokakun kuvan myötä ja laitoin kuvan myös pariin muuhun paikkaan ja se aiheutti ihastusta ja kyselyitä ohjeista, joten ajattelin ohjeen nyt kirjoitella tänne
Jaa kerma kahteen eri kulhoon ja sekoita toiseen kulhoon mansikkarahka ja toiseen vaniljarahka. Lorauta mansikkarahkaseoksen joukkoon hieman sitruunamehua ja sekoita joukkoon ripaus pinkkiä pastaväriä